REIKI on ihanan rentouttava energiahoito, jossa voit olla makuulla hoitopöydällä tai istua tuolissa. Kosketus on kevyt, ja chakroja, energiakeskuksia, hoidetaan myös koskettamatta. Rentoutuminen on perusteellista olitpa makuulla tai istumassa ja usein unikin maittaa kesken hoidon tai hoidon jälkeen. Lisää...


F.M. ALEXANDER-TEKNIIKKA on kevyellä kosketuksella tehtävä hoito, jossa voit olla makuulla hoitopöydällä tai istua tuolissa. Tarkoituksena on olla lihaksille apuna rentoutumisessa. Raajoja liikutetaan kehoa kuunnellen ja tiukkuuden tullessa vastaan odotetaan rentoutuuko lihas vai tarvitseeko keho vielä jännitystä. Kosketus on konkreettisempaa kuin Reiki-hoidossa, mutta lihaksia ei muokata hieronnan tavoin. Lisää...


VISUALISOINTI Silva Mind menetelmän mukaan opettaa nopean tavan rentoutua. Rentoutuneessa tilassa voidaan luoda ihanteellinen rentoutumispaikka, ratkoa ongelmia ja luoda mielikuvia asioista ja elämästä, johon pyrkii. Rentoutuessa aivojen syke rauhoittuu Beta-tasolta (>21 Hz) Alfa-tasolle (14-7 Hz). Alfa on kevyen rentoutuksen tila, johon pyrimme, kun haluamme selkiyttää mieltämme ja saada ajatuksemme koottua. Nukahtaessa ja herätessä kuljemme aina alfataajuuden kautta.

Kehon ja lihasten rentoutuessa ylimääräinen jännitys vähenee. Lihakset päästävät irti totutusta, toisinaan liiallisesta jännityksestä, joka ilmenee nivelten jäykkyytenä tai lihaskipuna. Hengitys kulkee vapaammin, koska rintakehän lihakset antavat tilaa laajentua ja hyvä olo syvenee.

Hyvä olo ja parempi uni ovat rentoutumisen sivuvaikutuksia menetelmästä riippumatta!

 

PROGRESSIIVINEN LIHASRENTOUTUS JACOBSONIN MUKAAN on lääkärin kehittämä, kaikille sopiva, koko kehon rentoutusmenetelmä. Tuolilla istuen jännitetään ja rentoutetaan yhtä lihasryhmää kerrallaan ohjauksen mukaan. Lisää... Tervetuloa ryhmään!